Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan met ons contact op.

Algemeen
Een drive in show is een mobiele disco of drive-in discotheek die bestaat uit een geluidsset, lichtinstallatie
en een dj. Wij bouwen van een lege ruimte een complete show met dj booth, lichteffecten en speakersysteem.
Nee, wij rekenen geen reiskosten voor onze shows.
Onze show opbouwen duurt gemiddeld zo'n 45 minuten afhankelijk van de afstand waar de show komt te staan. Voor de afbouw van de show zijn wij zo'n 30 minuten bezig.
Ja, het is mogelijk om ook alleen een Dj te huren voor je feest eventueel met een Dj set. De locatie waar het feest wordt gehouden moet dan wel zijn voorzien van speakerapparatuur om onze Dj set daarop te kunnen aansluiten. Omdat wij geen apparatuur meenemen scheelt dit in de kosten.
Live muziek met een band of een zanger is live en komt directer binnen. Het voelt gezelliger. Wil je de hele avond alleen maar Rock/pop of Nederlands dan zou een band of zanger een goede optie zijn. Het nadeel is dat een band of zanger altijd meerdere pauzes neemt.

Wil je Allround muziek de hele avond zowel voor de jongeren als ouderen generatie van 80/90 tot Top40 en Nederlands dan is een Allround DJ een betere keuze. Het is natuurlijk ook mogelijk om een DJ en zanger te combineren.
Ja dat is mogelijk. Ons mengpaneel ondersteunt de mogelijkheid voor een AUX ingang (RCA/Mini Jack) voor de aansluiting van een Smartphone of Ipod. Daarnaast hebben wij een XLR ingang voor de aansluiting van een eigen microfoon.
Graag nodigen wij jullie uit voor een kennismaking bij ons op kantoor voor een demo en jullie wensen te bespreken. Wij hebben vaak besloten feesten zoals verjaardagen en bruiloften en dan is het niet wenselijk om klanten uit te nodigen voor dat feest. Daarnaast draaien wij door heel Nederland en zijn wij niet altijd in de buurt.

Ook heeft de DJ dan geen tijd om de wensen te bespreken. Daarom hebben wij een demoruimte op ons kantoor voor een impressie van onze show en zijn jullie van harte uitgenodigd onder het genot van een kopje koffie of thee.
Dit zou heel vervelend zijn en kan gebeuren maar gelukkig hebben wij meerdere backup dj's. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat een feest altijd door moet gaan. Bij een boeking hebben jullie altijd de garantie van een professionele Allround DJ voor jullie feest.
Ja, het is mogelijk dat wij vooraf opbouwen 's-ochtends of in de middag. Hiervoor rekenen wij wel een extra tarief afhankelijk van de afstand. Het uitladen van de spullen is maximaal 15 minuten en kunnen wij vrij stil beginnen met de opbouw. Er zal dus minimaal overlast zijn tenzij het een ceremonie betreft op dat moment. Vraag ons gerust naar advies en wat de mogelijkheden zijn.
Wij bieden altijd een complete en professionele show met een mooie dj booth, mooie lichteffecten en goed geluid voor een nette prijs ongeacht welk feest. Daarnaast hebben onze Dj's jaren lange ervaring met draaien van de beste muziek en weten zij hoe ze voor een geweldig feest kunnen zorgen.

Een feest geef je niet zo vaak dus wij vinden dat een mooie show ook op z'n plaats is. Daarom bieden wij ook geen verschillende pakketten maar èèn pakket en dat is onze complete show. Afhankelijk van de tijdsduur en het aantal gasten bepaalt het exacte prijskaartje.
Muziek
Ja, iedereen mag verzoeknummers aanvragen tijdens het feest. De nummers die worden aangevraagd worden gedraaid op het juiste moment door de Dj en binnen de stijl van het feest. Er kan ook van te voren worden gekozen om bepaalde nummers of muziekstijlen uit te sluiten. De DJ houdt daar dan rekening mee.
Ja dat is uiteraard mogelijk. Door het nummer van te voren aan te geven kunnen wij het openingsnummer op onze usb plaatsen en controleren of deze van goede kwaliteit is. Willen jullie een remix van meerdere nummers dan kunnen wij dit ook verwerken in het openingsnummer bijv. voor jullie openingsdans.
Ja dat is mogelijk. Geef van te voren even aan via de email welke nummers of stijlen jullie niet willen horen. De DJ houdt daar dan rekening mee. Ook verzoeknummers binnen die stijl zal de Dj dan niet draaien.
Jazeker, wij draaien ook veel voor de jongere generatie zoals Sweet Sixteen party's of schoolfeesten. Denk hierbij aan stijlen zoals Urban Dutch Beats, Apres Ski, Reggaeton, Moombahton, Hardstyle, Happy Hardcore enz
Dat is mogelijk. Door ons de link te sturen van de afspeellijst kunnen wij de nummers draaien die jullie hebben geselecteerd. Wel zal de Dj bepalen welke nummers het beste passen op welk moment om zo voor een volle dansvloer te zorgen. Uiteraard kunnen gasten ook gewoon verzoeknummers aanvragen tijdens het feest.
Ja, dat is mogelijk. Wel adviseren wij om niet de hele avond alleen maar 70/80 te draaien. Is er een gemengd publiek dan weten wij uit ervaring dat een feest pas echt los komt door Allround muziek. Door te combineren met bijv: 90's en Top40 wordt het feest veel afwisselender en leuker voor iedereen.
Ja, bij ons kun je ook een lounge dj boeken. Tijdens een receptie of diner is achtergrond muziek zoals lounge, nu-disco of deephouse heel erg geschikt. Naar mate de tijd vordert en afhankelijk van het publiek kan er steviger worden gedraaid waardoor er ook gedanst kan worden. De Dj voelt aan welke nummers het beste passen bij het feest.
Apparatuur
Het is mogelijk om bij ons een lichtgevende dansvloer te huren bijv: 5 x 4 meter. Het ziet er heel mooi uit maar het is behoorlijk prijzig om te huren in vergelijking met onze show. Prijs op aanvraag.

Standaard bij onze complete drive in show hebben wij een 2x movinghead/scanner pakket voorzien van de nieuwste LED technologie. Deze geeft mooie, roterende projecties op de vloer en plafond waardoor je eigenlijk al een lichtgevende dansvloer krijgt.
Ja dat is zeker mogelijk. We hebben een kabel van 10 meter van RCA (rode/witte tulpstekkers) naar mini jack die kan worden aangesloten in de laptop of beamer. Het geluid gaat dan via onze speakers. Zorg er wel voor bijv. in Windows 10 dat de hoofdtelefoon uitgang is geactiveerd en dat het geluid op z'n hardst staat.
Onze shows zijn standaard tot ongeveer 150 gasten. Als er meer gasten komen zullen wij andere speakers opbouwen en zwaardere subwoofers plaatsen. Al onze speakers zijn line-array voor het beste en meest heldere geluid.
Ja, die hebben wij op elk feest beschikbaar. Op het feest zelf kan er altijd gebruik worden gemaakt van de microfoon voor een speech, quiz of stukje.

DJ Huren voor je feest

Feestje? Boek onze ervaren DJ compleet met licht en geluid voor een geweldig feest!

Neem contact op voor dj huren


Partyfriend Perfect Wedding beoordeling 9.6 uit 25 ervaringen


Allround DJ Huren compleet met licht en geluid!

Verjaardag, bruiloft, jubileum, personeelsfeest, bedrijfsfeest, themafeest enz..

image1

Complete show

Je feest met goed geluid en een mooie lichtshow.
image2

Backup Dj's

Je feest is altijd gegarandeerd van backup dj
image3

Lichtgevende dansvloer

Speciale scanners zorgen voor een lichtgevende dansvloer
image4

Verzoeknummers

Verzoeknummers aanvragen tijdens het feest of vooraf via cd, usb of Spotify
image8

Themafeesten

Wij bieden ook themafeesten zoals Hawaii, Neon of Sensation White
bruiloft dj huren

Weddingshow

Voor bruiloften hebben wij een weddingshow. Witte dj booth en special effects
image7

Allround DJ

Meer dan 15 jaar ervaring en draait altijd muziek naar wens van het publiek
bruiloft dj huren

Geweldig feest

Wij zorgen dat jouw feest geweldig wordt!

Allround DJ huren voor een geweldig feest!

Boek onze Allround DJ compleet met licht en geluid. Voor een geweldig feest voor je verjaardag, bruiloft, jubileum, personeelsfeest of bedrijfsfeest! Voor beschikbaarheid vraag een vrijblijvende offerte aan!

DJ Offerte aanvragen »

Neem contact op

Partyfriend DJ & Drive-in Show
Tel: 06 - 49373397

Email: info@partyfriend.nl
Website: www.partyfriend.nl